lördag 16 oktober 2010

Trött!

Ja, det är det minsta man kan säga att jag är. Iaf på kvällen. Idag var planen att jag skulle åka med mannen o sonen o handla, men sonen brôtade o stökade så mycket så jag orkade inte. Med det resultatet att det blev inget handlande alls.

Nu är det verkligen höst också. Vi har fått in en mus i huset. Hörde den i natt o det gjorde hundarna också. Detta kan ju vara en bidragande orsak till att jag är så trött, för naturligtvis var de tvungna att skälla när det var ett ljud de inte kände igen. Jaja, hoppas att den fastnar i fällan så att nätterna blir lugnare.

Mannen o sonen har grejat i trädgården eftersom det var solsken. Jag gick ut en sväng men jag frös som bara den så jag höll mig inomhus sedan. Lagade den vietnamesiska currykycklingen till middag vilket uppskattades av familjen. Jag tog ur en del o mixade till min soppa o det var ju bättre än sopporna varit hittills. Men fortfarande tycker jag att det mesta är salt. Annars går det bra med soppätningen. Har dock svårt att få i mig vattnet. Vet inte riktigt hur jag skall få i mig det faktiskt. Tycker jag får ont i magen när jag sväljer det dessutom. Får försöka hitta ett bra sätt. Misstänker att jag fått svamp i munnen, därför smakar allt så konstigt, så jag har börjat behandla mig med medicin. Har det hemma eftersom jag får det med jämna mellanrum när jag använder min cortisoninhalator. Så nu får jag se om det hjälper. Hoppas på det.

Imorgon skall jag koka äpplesoppa. Tycker det låter gott, hoppas att det är det också.

Ha en riktigt god kväll o natt :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar