tisdag 8 mars 2011

Puppiesarna

De växer minsann, mina små gulliganer :). Nu är de 3½ vecka, o har flyttat ur sin bädd till valplådan så de har lite plats att röra sig på. Inte för att de rör sig jättemycket, men i små perioder så bråkar de med varandra o härjar. Sen slocknar de som små ljus igen :). Det är alltså inte så mycket väsen på dem här valparna. Har haft kullar som man bara har lust att öppna dörren o släppa ut dem, sånt väsen förde dem *pust*. Men men, det kan ju bli mer liv på de här om ett tag, helt klart. Buhundvalpar är inte de lugnaste precis. Här är lite bilder från onsdag till söndag på dem.

De har lite varierande sovstilar, de här valparna ;). Så här ser det ut ibland.

 


Har börjat ge dem lite köttfärs o valpmat, men det är inte så värst populärt ännu. Men visst smakar de.
 O sen somnar de som klubbade :).
Posted by Picasa
Vi hade ju dop för minsta barnbarnet i lördags :). Till det hade jag lagat laxpaj o tacopaj o även en chocolate mud cake, istället för tårta eftersom dottern inte gillar det. Det här är en riktigt mäktig chokladkaka, inget för en gbp-opad person *hihi*. Mycket smör, 70 %-ig choklad o socker i den, men riktigt god är den. O ju tidigare man gör den, desto bättre blir den :). Jag fyllde den med en orange curd som jag gjorde på blodapelsin, vanlig apelsin o lite citron. Den var täckt med en chokladfrosting gjorde på 70 %-ig choklad, smör, philadelphiaost o florsocker. Jag hade i lite för mycket choklad så den blev lite för hård men det gjorde eg inget. Figurer på den var gjorda i marsipan. Så här blev resultatet...


Kan väl säga att själva dopbiten tyckte han inte var lika kul. Han las typ ner i famnen o fick ingen mat! Katastrof! Så kan man ju inte göra bara ;). Så lite lätt arg var han medan prästen dopade honom, som sonen säger ;). Här har han lyckats få honom att bli tyst till slut.

Efter själva dopet var vi i församlingshemmet där storebror hittade nåt kul:

 Blivande Robert Wells kanske ;). Kul hade han iaf, gullungen ;).

1 kommentar:

  1. Men vilka tjockisar till puppisar!! Jättefina!
    Och vilken tårta - ser ju bara så mumsig ut. Vill ha receptet där tack!!

    Kul att dopljuset blev uppskattat!!

    Kramen i

    SvaraRadera