tisdag 4 januari 2011

12 veckor idag :)

Jag fortsätter det här året på samma som förra året, med en veckorapport. Om jag inte skall göra det, så hojta till.

Nu är vi 4 dagar in på det nya året o jag skrev ju häromdagen att jag var nöjd med viktminskningen då. O det är jag fortfarande. Sedan förra veckan har jag gått ner -2 kg :). Alltså det här känns helt crazy egentligen. Jag har under jul- o nyårshelgen gått ner 2,8 kg! När fan hände det senast, kan inte äns komma på om det någon gång hänt. Men skitskönt, naturligtvis. O då skall jag lägga till att eftersom jag mått lite halvtaskigt så är jag helt övertygad om att jag ätit för lite de senaste dagarna. O inte har jag varit ute o gått heller, för vem vill riskera att bryta benen av sig el frysa ihjäl. Ja, ni fattar vart jag vill komma va?! Men som sagt, jag är helnöjd med mitt resultat. Jag har idag kvar 2 hg till att ha gått ner 22 kg sedan jag började med sopporna. O det är från då jag började räkna. Innan op hade jag ju gått ner 6 kg, men de hade ju ändå suttit på den här kroppen ;). O det var min invägningsvikt, så det går jag på.

Igår fick jag mig ett lätt frispel när jag gick ner i källaren. Alltså, ibland kan jag undra hur karlar är funtade! Mannen är ju hemma hela den här veckan också, o det är helt ok för mig. Men varför i hela helvetet måste man, när man letar efter något, röra till så ända in i helvetet?! Jag kom alltså ner i källaren igår o fick bara ett apspel! För där såg fullkomligt ut som kriget! Jaja, det är inte så att allt ligger i fina lådor i hyllor annars heller, men jag kan säga att saker o ting ligger iaf inte mitt i källargången! Det gick inte att komma fram! Vad hade han gjort då? Jo, i förrgår, observera INTE igår, så letade han efter sin skridskor för att åka med sonen. O det är ju ett behjärtansvärt drag att han gör. Han hade inte riktigt klart för sig var de var dock. O hade han frågat mig så hade jag med en gång att börja med att titta i förrådet under trappan för där har du ställt allt som har med dina vintersporter att göra. Men nu gjorde han inte det utan gick ner o började leta längst in i ett förråd, med påföljd att där såg ut som kriget efteråt, både inne i o utanför. Sedan gick han på nästa, samma sak där alltså, för att avsluta utanför pannan o där kan jag säga att det finns mycket saker. Inklusive en del som skall iväg till tippen, men eftersom det inte är vinterdäck på den modell större bilen så kör inte jag med den o då får det ligga tills snön försvunnit. O det är INTE jag som lagt ner dessa saker där kan jag tala om utan det är han! Nu låg alltså ALLT som tidigare legat så man lätt kunde ta sig fram utan några som helst problem MITT i gången. Jag bara ropade upp att vad i helvete är det här? Mannen kommer ner o undrar vad det är med mig (himlar med ögonen) o så säger han att jag skall fixa det sen! Skulle inte tro det, sa jag bara, för SEN var igår när det gällde det här o NU skall det bort. Så är det bara. Han suckade lätt o gick o tog på sig ytterkläder o, tro det eller ej, packade in det som skulle slängas i vanliga bilen o körde iväg det! Det som gick in alltså. O sedan ordnade upp det andra så att källaren numera är framkomlig med marginal igen.

Var var skridskorna? Ja, naturligtvis i förrådet där han letade sist. Där som jag skulle sagt till honom att titta först. Jaja, vad säger man?! Så i förrgår var han o sonen iväg o åkte o idag skall de iväg också. I förrgår var de på bandybanan, utomhus, idag misstänker jag att det blir i ishallen istället med tanke på hur mycket snö som kommit ner här under natten. Snacka om växlande väder, ena stunden +2, sedan -7 o så marscherar det ner till -16 för att raskt vända upp till -4 igen o vräka ner en massa snö. Inte lätt att vara människa nu inte.

Idag har jag inget speciellt på schemat, mer än att handla lite. Imorgon skall jag iväg till min nya coach som jag fått av af. Skall bli intressant att se vad hon har att komma med :). Massor hoppas jag iaf. För jag vill ha in en förändring i mitt liv, o den heter pengar *hihi*. O jag hoppas att hon kan hjälpa till så att jag får det, på ett el annat sätt ;). Verkar naturligtvis lättast att få det genom ett jobb, el vad tror ni?!

Ha en jättefin dag o var försiktiga i snön o halkan :).

6 kommentarer:

  1. Grattis till minuset!!! Strålande bra! Själv hade jag -0.8, vilket jag glömde (igen?!!!) att skriva på bloggen men ja det är ju inte jättemycket men ändå minus och det är jag glad för.

    Hoppas det går bra hos AF!

    Kramen i

    SvaraRadera
  2. Tack :). O grattis själv :). Allt minus är minus, så är det ju.
    Nej, jag skall inte till AF utan en coach utanför AF, som är inköpt av dem.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Tack Imsavimsa, hoppas ni kan sätta på vinterdäck på den andra bilen också utifall att. Ja sedan har vi ju det vanliga problemet med karlar,dom kan röra till det ordentligt dom, tur han tog sitt förnuft till fånga och fixade till det hela igen. Jag tar också min vikt från första "soppdagen"(11/10-10) så hitintills har jag förlorat 24.8 kg. Känns underbart och idagens blogg skriver jag just om detta. Har varit slarvig med bloggandet men men.Lycka till med jobb sökeriet, det är inte lätt men om man inte är alltför kräsen så får man nog ett första jobb snart, sedan kan man ju sök vidare om man inte skulle trivas. Lycka till med nya coachen. // Ewa

    SvaraRadera
  4. Visst är det en härlig känsla att ha minus på vågen efter både jul o nyår. Det har nog aldrig hänt. hi hi. GRATTIS till din viktminskning. Vi blir farliga till sommaren. hi hi KRAM

    SvaraRadera
  5. Jag hade också minus under julen trots allt gott jag ätit. Chokladbiskvier och hembakta pepparkakor.
    Bara man går ner så. Jag har inte bråttom utan jag är nöjd bara det går neråt.

    Grattis till oss ;)

    SvaraRadera
  6. Ewa: Nej, det blir inga vinterdäck på den. Den är inget kul att köra i det här väglaget så den tar ledigt :). Hihihi, han hade inte så mycket annat att välja på än att fixa till röran.
    O till allihop: Ja, visst är det en härlig känsla när det ramlar på neråt :). Sommaren känns som den kan bli bra i år :).

    SvaraRadera