onsdag 22 september 2010

Öken!

Dag 3 på flytet! Fyyyyyyyyyyyyyyy, kan jag bara säga. Har ont i huvudet, är trött, tröttare, tröttast. Dagen är inte kul på nåt sätt. Började med att jag lämnade lille L på skolan o fick reda på att han missade återträffen på dagis som han sett fram emot hela sommaren. Bara för att han var hemma, o jag glömde av det. Började ju bra *not*. Han blev så ledsen o jag blev så ledsen för att han blev så ledsen o hade så dåligt samvete för att jag glömde det. Han var ju inte sämre än att han kunnat gå på den i två timmar.

Sedan ner till min goa frissa för slingning o klippning. Fick i mig lite vatten, men inte tillräckligt, det kände jag ju. Men hur lätt är det att komma ihåg att dricka en liter när man sitter med färg i håret o sedan får sitta i sköljen en halv timme. Jaja, det var bara att hinka i sig snabbt även om det redan var för sent. Sedan iväg på ett jättejobbigt möte där jag inte kunde dricka alls. O så hem, släppa ut hundar o sen hämta lilleman från fritids. Han mötte mig med stora famnen iaf. Tur man blir förlåten :). Men huvudvärken satt i. Iväg på lite ärenden o avslutade på apoteket o köpte potatis/purjosoppa för jag känner att jag måste ha variation på de varma sopporna. Blir tjatigt med sparris två gånger/dag.

O så hem o steka pannkakor till lillkillen, för pappa hade ätit middag tidigare så han ville inte ha en massa mat. Jaha, vid frågan vad vill du ha då. Pannkakor! Ok, eftersom det hade varit bra mat i skolan o även på mellanmålet så föll jag till föga. Men jag kan säga att jag skulle kunna gett vad som helst för att smaka på en liten bit bara. Men nej, jag blandade min potatis/purjosoppa o gick o stängde in mig vid datorn när de satt o smaskade på pannkakorna.

Jag har som tur är inga problem med någon av sopporna, även om jag tycker att sparris är bättre än dagens soppa. Men det är inte så jag får kväljningar av dem som en del får. Nu skall jag bara få i mig en del mer vatten i kväll, o det är det svåraste faktiskt. Gurka i vatnnet är inte så gott, men bättre än icke smaksatt iaf.

Imorgon skall jag stå o dema kebab! Känns ju inte som världens bästa grej att jobba med när man går på flyt, men inkomsterna behövs ju ;). Så det blir till att bita ihop o servera o le bara. O tala om att det är sååååååååååååååå gott, fast jag inte har en aning egentligen. Så det blir teaterspelning hela dagen imorgon.

Nu skall jag hinka i mig lite mer vatten. See you :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar