tisdag 21 maj 2013

Ojojoj


 Sveriges mest försummade blogg, det måste vara min. Men det har varit en vår som varit helt galen. Har ju fått gå ner i arbetstid till 50% och det innebär INTE att det blir mindre jobb, tvärtom, eftersom jag då har fått söka mig ut i lite nya jobb för att komplettera upp lite. Bl a har jag jobbat under Grill- o BarbequeSM på Liseberg i helgen för Arla. Jättekul, men skitmycket folk. O lite andra demojobb har det också blivit.

Har också haft min födelsedagsfest, vilket var mycket trevligt med en massa glada och trevliga människor :). Jag gjorde en stor italiensk buffé, vilken uppskattades av alla verkade det som. Sedan en dessertbuffé efter det och där hjälpte min duktiga o snälla dotter mig att göra fina cupcakes :). Jag bakade tårtor o lite annat. Ingen behövde vara hungrig där iaf :).
















Har 3 av valparna kvar också fortfarande, så de tar ju också sin lilla tid. Så det är helt enkelt så att inte ens mina dygn har mer än 24 timmar, konstigt nog. Men förhoppningsvis så har jag fått sålt iaf en av dem nu till helgen. O det är hon som hittar på mest hyss hela tiden, så det skulle vara väldigt skönt. Jag gillar dem allihop, men ibland kan man bli liiiiite trött på uppfinningsrika valpar. Så är det bara.

Just nu består livet lite av ett pussel för att få ihop det hela så att valparna inte behöver vara ensamma speciellt mycket. Det innebär att min man jobbar hemifrån på förmiddagarna, medan jag börjar mellan 6 och 7. Sedan kör han in till mig, jag kör honom till jobbet o sedan hem. Det innebär att de är inte ensamma mer än en timma i streck. Larvigt kanske, men jag kan tala om att om de inte sover under den timmen hittar de på mycket hyss. Så därför kör vi så här så länge. Det är dessutom ganska skönt att  sluta så tidigt ;).

Imorgon har vi vårfest på sonens skola. Hoppas verkligen att dagens väder inte infinner sig, för herregud vad det har regnat på kvällen. O precis innan det satte igång hade jag naturligtvis tänt grillen. Men det gick bra ändå, som tur var. Beer can chicken blev det, så jäkla gott :). Har ni inte testat att krydda o sedan trä upp en hel kyckling på en ölburk där man hällt ut 1/3 av ölen. O sen in i grillen o på med locket. Mums säger jag bara. Så saftig o fin den blir. Testa!

Nu väntar sängen tror jag. Suss gott, ni som ev finns kvar här inne.

2 kommentarer:

  1. Jag är kvar och läser! :))

    Ser ut att ha varit ett bra kalas. :) ..och snygga strumpor!

    SvaraRadera
  2. Vad kul att det finns någon :). Ja, det var bra på det stora hela :). Tack för kommentaren om strumporna, var tvungen att kolla vad det var för några *hihi*. De är lite kul o passade till resten tyckte jag :).

    SvaraRadera